10 sfaturi pentru a arata cu 10 ani mai tanara

Dacă citiți aceste rânduri, pentru că aveți de 35 de ani, și deja te simți urme de timp. Societatea ne face să caute tinereții veșnice, și ei, ca “virtute”. Un om, mai devreme am putut și la noi o sărbătoare de maturitate, în timp ce femeile denunțat întotdeauna. Dar acest lucru nu este atât de, egalitatea de gen include până la vanitate

foto11

10 sfaturi practice, care ne va face să câștige bătălia

Pentru a ne ajuta să lupte în acest război, aici aveți 10 sfaturi practice, care ne va face să câștige bătălia.

  1. UTILIZAȚI PARUL SCURT

Bărbații nu poartă părul lung, nu are nici o valoare, ca părul ei. Părul lung i se potrivește pentru adolescenți (și nu toate). O persoană în vârstă de 25, dacă nu să caracterizeze un personaj din film, ar trebui să poarte părul scurt, și, dacă aveți un pic de păr pe cap mult mai multe motive.

Bun felie indică un interes în stilul tău și amintește că stilul de neglijat, funcționează doar pe copiii foarte mici. Dumneavoastră doriți să arate mai tinere, arata un adolescent, trasnochado.

Ca de obicei, mai puțin de par aveti, pe scurt, ar trebui să-l folosească.

  1. IMPROSPATEAZA CULOAREA PARULUI

Dacă va începe să iasă din păr gri, testul teñirlas. Dar este foarte important să rețineți că o faci, de culoare ar trebui să fie cât mai aproape de dumneavoastră naturală tonu, dacă aveți îndoieli vede mai deschis, iar parul arata ca o reflecție, care conferă strălucire părului. Evitați tonuri de roșu și de culoare foarte inchisa. Caută Consiliului cu un specialist, acest lucru vă asigură un rezultat optim. Vopsele de tranzacționare, cea mai bună opțiune sunt speciale pentru barbati, ele sunt mai ușoare și se aplică rapid.

  1. HIDRATEAZA PIELEA FETEI

Locul unde se remarcă mai cu varsta pe fata. Ridurile nu mint, iar a bărbaților de mai sus, nu suntem obișnuiți să hidratarnos pielii. Extrem de important pentru o buna hidratare de zi cu zi, și dacă nu face acest lucru în mod regulat, mai bine începe cu o persoană în zona de spa, pentru a obține o hidratare profundă. Zona ochilor este foarte important, acolo unde merg primele riduri și pielea devine mai fragilă, se aplică zilnic, o crema hidratanta buna.

  1. UITAȚI DESPRE BARBĂ

Barba de două zile, care poate fi foarte sexy, se poate transforma în trădător. Amintiți-vă că părul este, de asemenea, ies pătrunderea parului facial.Pentru a fi Hipster, vârsta ta ar trebui să înceapă cu 2, iar parecerás hippie trasnochado. Păstrați fata ta, ras în fiecare zi, și vă va ajuta să arate curat si ordonat. Amintiți-vă că femeilor le plac barbatii care au grija de ei, asta nu înseamnă că te interesează detaliile.

  1. APĂSAȚI ȘI VILOZITĂȚILOR PENTRU CORP SUB CONTROL

Amintiți-vă că nu în anii ‘ 70, păr sălbatic, nu este utilizat. Nu plin de depilare anilor ‘ 80, în acest secol de păr pentru bărbați se respectă, dar ține sub control. Manscape acest cuvânt în limba engleză, ceea ce determină decupa vilozităților corpului (piept și organele genitale) și depilar în cazul în care nu este necesar (de exemplu, în spate). Acest lucru este foarte personal definirea decât taie părul, există oameni care se nasc cu o distribuție de par de pe corp aproape perfect, și altele, care, se pare, de un urs. Ideea este de a schimba pătrunderea parului pentru toate parezcamos perfecte.

  1. ALBIRE ZAMBETUL TAU

Cu timpul, dintii devin mai întunecate și pata de observat, de cafea și de vin. De aceea, albirea dintilor este recomandabil să poarte un zâmbet proaspăt. Pentru aceasta este necesar de a vizita la dentist a recunoscut, pentru a nu deteriora smaltul dintilor si de a rezolva dorit ton. Amintiți-vă că naturalețea este secretul pentru a arata mai tanara, nimeni nu vrea să o proteza, care arata bine de dinți.

  1. INDEPARTEAZA EXCESUL DE GREUTATE

Că îmbătrânirea este excesul de greutate, să acorde o atenție la faptul că, chiar și oamenii, de 20 de ani, că acestea sunt mai groase arata mai în vârstă, subțire. Trebuie să faci mai mult efort, pentru că, odată cu vârsta am devenit mai sedentar de viață și a noastră, metabolismul încetinește, astfel încât engordamos mai repede posibil, iar noi ar trebui să scapi de kilogramele în plus. Schimbă obiceiurile alimentare, mănâncă mai sănătos și ușor. În afară de tine mai tineri, dai calității vieții organismului.

foto12

  1. TONIFICA MUSCHII

Nu există nimic din ceea ce este de remarcat, mai mulți tineri, că poziția corpului. Exerciții nu sunt doar benefice pentru organism (sarcina de bază), dar și de a da vitalitate, pentru a îmbunătăți postura și atractivitatea corpul musculos este de netăgăduit. Cel mai bun mod de inyectarle tineretului de la corpul cu exerciții. Vitalitate, care capătă organismul nu este atins nici cu cea mai bună a operațiunilor și beneficii interne mai mari încă.

  1. BEA O MULȚIME DE APĂ

Organismul devine deshidratat, ușor de viață, care le transporta. Este important să beți multă apă în timpul zilei, în special dimineața, pe stomacul gol, pentru a activa corpul și de a ajuta-l trezi. Celebre 8 pahare de zi cu zi sunt necesare pentru a hidrata pielea întregului corp și prevenirea ridurilor. Indiferent de cât de mult crema ar trebui, dacă nu bem suficientă apă, hidratarea nu va fi niciodată completă.

  1. ACTUALIZAȚI GARDEROBA TA

Dacă doriți să se uite tineri , trebuie să trăiască în prezent și să se îmbrace la fel. O eroare gravă, de conducere bărbați continua vistiéndose, cum a fost de 10 sau 20 de ani în urmă. Schimbările în moda pentru bărbați este mai lent decât de femei, dar este statică. Nu este ceea ce ar trebui să joace în fashion victim, dar tu nu ar trebui să continue să folosească pantaloni largi și cu clesti în 2015. Un pic de astăzi este important în garderoba de bărbați acum. Se observă tendințe, uită-te prin reviste și analizează ceea ce este folosit. Încercați diferite combinații și de a decide ce se potriveste stilului tau. Acordă o atenție la detalii, în prezent, lenjerie de corp este mai mare, cu nervuri (fără corecție), ca și înainte. Gaseste-ti marimea corect, în principalele greseli pe care le comit bărbații să creadă că noi suntem mai mult decât suntem de fapt.