6 sfaturi simple pentru a arata bine pe Selfies

foto9Unul autofoto este un autoportret, realizată de pe orice dispozitiv cu un aparat de fotografiat – această tehnică se numește selfie sau selfy. Este utilizat pe scară largă de oameni, și cel mai adesea ridică în rețelele sociale, pentru a face prieteni, rude sau cunoscuți văzut, chiar și persoane necunoscute (având în vedere profilul public, oricine le poate vedea). Trăim într-o epocă în care noi, este foarte important nostru de aspectul de, și, cel mai important, după cum vom vedea în fotografiile publicate în rețea. Pentru fete si baieti, care sunt luate în fiecare zi, selfie, cel mai probabil, deja овладевшие tehnica. Este posibil să doriți să ia în considerare utilizarea acestor sfaturi simple pentru a arata bine in selfies.

Iluminare bună

Pare a fi un element de bază, dar de iluminat-aceasta este una dintre cele mai importante factori care fac diferența în imagini. Recomandarea mea: nu utilizați flash și grija pentru, astfel încât față de lumină, acest lucru înseamnă că lumina naturală sau artificială, întotdeauna cu tine în persoană, și nu pentru tine. Pentru un aspect natural, am recomanda o lumină în fereastra ce? Pentru că acesta oferă o lumină moale și un aspect mai frumos. În ceea ce privește cele mai bune momente pentru a lua selfies, consideră lumină în dimineața sau seara.

Cum pentru a arata bine?

Prin eliminarea de siguranță telefonul mobil poate fi unul dintre sfaturi, mai ușor pentru a arata bine in selfies așa cum se face, îmbunătățește claritatea fotografie și deci de calitatea acesteia. Inversa aparat de fotografiat telefon pentru a te putea vedea, în plus, duce la o fotografie de slabă calitate, astfel încât poate rezista la tentația de a face acest lucru. Pe aceeași temă, în mod clar, dacă ești încă un începător, asigurați-vă că ați ales timpul și concentrați-vă la pozitionarea camerei înainte de a apăsa pe butonul de fotografiere pentru a evita neclaritatea.

Consideră unghiul

Unghiul optim se determină cu ajutorul experimentelor de fiecare persoană. Experiment cu aparatul de fotografiat, și în curând veți afla la ce parte de săruri mai bine. Dacă sunteți de fotografiere de sus, a făcut, că a ta frunte și capul arătau mai mult, și veți obține o serie de mici de la picioare. Dacă ați trage de jos, au făcut mare bărbie și de a crește cantitatea de obraji.

Stai departe de clișee

Toate eforturile pentru a arata bine in selfie se poate realiza prin evitarea unor stiluri. Este: persoana de rață, să ia o selfie în baie, în oglindă, și “doarme”.

foto10

De asemenea, pe listă se află un cuib de postură, prea sexy. Deși acestea pot crește încrederea în termen scurt, care va fi, în cele din urmă, să se pocăiască, să le împărtășiți pe rețelele sociale.

Utilizați filtrele

Filtre fac, că totul va arata mai bine, așa că, dacă doriți să arate mai bine, ar trebui să utilizați unul. Un program de editare, care aduce telefonul mobil, poate fi un instrument pentru a alege tipul de filtru pe care doriți. Sau puteți folosi photoshop pentru a realiza cel mai bun contrast în selfie. Nu este nimic în neregulă cu asta, unele mici ajustări.

Evitați expresii faciale, impuse

Pentru o imagine optima dvs. selfie, încercarea de a salva de exprimare cât mai natural. Un zâmbet forțat, destul de ușor de detectat și nu se poate trimite un mesaj care încearcă să transmită. Pentru că zâmbetul este natural, el crede că, la un moment dat frumos, sau ceva amuzant. Memoria, ajuta pune un zambet pe fata ta sinceră.